Recensies

Ik heb een tijdje recencies geschreven voor 3VOOR12/Amsterdam en NU.nl. Een deel van die recensies kunt u hier teruglezen.

Zomer-tour ChefSpecial

Tijdens een surfvakantie kwam een busje aanrijden. Wat muzikanten stapten uit en vertelden dat ze tourden door Frankrijk; in ruil voor een maaltijd en een overnachting speelden ze hun muziek diezelfde avond nog. Altijd gewapend met een schrijfblokje en pen ging ik even zitten met de mannen, die later ChefSpecial bleken.

Zie verder 3voor12/NoordHolland.

Interview met Typhoon

Als liefhebber van Nederhop keek ik reikhalzend uit naar het eerste album van Typhoon. Mijn enthousiasme was dan ook groot toen ik het album mocht recenseren en uitgenodigd werd om een interview met Typhoon af te nemen. Mijn eerste interview ooit 🙂 Je leest het interview hier.

CD-recensie: New Cool Collective – Sugar Protocol

New Cool Collective staat bekend om hun jazzy geluid en constante innovatie qua muziek.’ Lees meer op NU.nl

CD-recensie Mos Def – The Ecstatic op NU.nl

Mos Def is voor Hiphop wat kleinkunst is voor theater: een inspirerende artiest die buiten de grenzen van de gevestigde verwachtingen durft te treden. The Ecstatic is een goed hiphopalbum vol verassingen.

Zie verder NU.nl

Column in Noord-Hollands dagblad

Voor 3VOOR12/Noord-Holland is tweewekelijks een column gereserveerd in het Noord-Hollands dagblad. Eénmaal heb ik van die ruimte gebruik gemaakt. Het onderwerp is ‘rauwe muziek’. Lees meer!

Optreden Rahzel, Supernatural en JS-one

Een van mijn eerste recensies die ik schreef was over de human beatbox Rahzel, freestyle-kampioen Supernatural en DJ JS-one. Lees meer op 3VOOR12

Leave a Reply